Az oldal gazdája bemutatkozik

A webni.innen.hu oldalt Jároli József gondozza, üzemelteti, fejleszti a látogatók segítségével, a látogatók épülésére: emiatt a legtöbb helyen nem a személye fontos, hanem az által végzett feladat: az ilyen esetekben találkozhatsz az OldalGazda névvel. Amennyiben inkább személyes véleményről, mondanivalóról van szó, akkor kerül elő a JJózsef név.

Ha bármilyen kérdésed van hozzám, akkor azt a kérdésednek leginkább megfelelő témájú lapon található hozzászólás mező segítségével, a Hozzászólások szabályainak szem előtt tartásával teheted fel.

Ha munkával szeretnél megbízni, akkor írj az en {kukac} innen {pont} hu címre vagy hívj a 70-512-9874 számon.

Ha általánosságban szeretnél többet megtudni rólam, akkor kezdd az ismerkedést a http://innen.hu/ oldalon.


comments:

OldalGazda külföldre megy... --OldalGazda, Thu, 26 Apr 2007 08:25:14 -0400 reply
Sziasztok!

Lassan elutazom, és rossz szokásommal ellentétben semmilyen számítógépet nem viszek magammal, ez pedig az alábbi következményekkel jár:

  • nem fogok válaszolni a kérdésekre
  • ha valaki megveszi időközben a Google Inc.-et, akkor arról egyáltalán nem fogok írni
  • csak regisztráltak szólhatnak hozzá az oldalhoz

Ez utóbbira sajnos pl. azért van szükség, nehogy valamilyen agyatlan komment szpemmer megszórja az előfizetők postaládáit, amíg nem figyelem az oldalt.

Elnézést a kényelmetlenségekért, és anyák napja után visszajövök!

JJózsef

Jó utat --Longhand, Thu, 26 Apr 2007 12:17:36 -0400 reply
Jó utat!

Kellemes pihenést... --haLad, Fri, 27 Apr 2007 10:35:57 -0400 reply
... és azt hiszed nem is fogod meglesni az oldalt?.... ugyanmár!!!... de tényleg jó kikapcsolódást!!!

OldalGazda visszajött... --OldalGazda, Tue, 08 May 2007 16:39:44 -0400 reply
Visszajöttem, igyekszem a héten reagálni a hozzászólásokra. Egyelőre továbbra is csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá, amíg nem fejlesztek valamit a spambotok által keltett forgalom mérséklésére, ami már az emberi látogatók által keltett forgalom nagyságához volt mérhető. Ha ugyanis a hozzászólás mező megtalálható az oldalon, akkor a spambotok nemcsak lekérik az oldalt, hanem posztolják a szemetet, majd a szerver vissza is küldi nekik a hiabüzenetet. Mióta nincs ez a lehetőség, majd felére esett a sávszélesség és a processzoridő felhasználása, kb. ugyanakkora emberi látogatottság mellett...

csak egy ötlet --RR, Fri, 11 May 2007 09:38:52 -0400 reply
a botok ellen miért nem csinálsz olyat hogy a nem regisztrált felhasználok csak egy dynamikus képen látható szöveg begépelése után adhtnak üzenetet az oldalhoz? (ha kell van egy (kiss primitiv de nagyon jól használható) scriptem a dinamikus képekhez)

0tletre --Gabber, Fri, 11 May 2007 13:20:01 -0400 reply
Amennyire én tudom, az ilyen képleolvasós rendszerre is vannak már megoldások, legalábbis sok olyan progit láttam már ami úgy hirdeti magát, hogy nem gond számára a CAPTCHA kijátszása.

Minden esetre spam szűrésre blogokhoz ezt ajánlják: http://akismet.com/

RE: csak egy ötlet --OldalGazda, Fri, 11 May 2007 14:45:29 -0400 reply
Köszönöm a meglátásaitokat, sajnos eléggé ismerem az általatok javasolt megoldásokat (Bárcsak sose lenne rájuk szükség), noha ezek használata nélkül is eddig rendkívül jó arányban sikerült a spam hozzászólásokat kiszűrni az elmúlt két és fél év során. A probléma nem a nem idevaló hozzászólások kiszűrése (erre nagyon jól működött, hogy nem lehetett linket posztolni névtelenül), hanem a spambotok tevékenysége által jelentett többletterhelés. A folyamat ugyanis az, amit már fenn leírtam, hogy ha idejön egy spambot (=egy oldal lekérésének processzorideje és sávszélessége), meglátja, hogy van egy űrlap az oldalon, akkor nemcsak, hogy megpróbálja kitölteni a saját szemetével és beküldeni (=az infó posztolása sávszélesség, feldolgozása processzidő), hanem ha a szerver spam-ként azonosítja, akkor még visszaküld egy hibaüzenetet (=újból sávszélesség és processzoridő használata), függetlenül, hogy ez már nem érdekli a spambotot. Ehhez képzeljétek még hozzá, hogy ha egy lapon talált űrlapot, akkor a spambot beállításaitól függően a linkeket követve tovább próbálna posztolni még egy csomó egyéb itteni weblapra. Ezzel a megoldással tehát max. 1 adag forgalom lesz az ügyből, nem 3-tól sok-ig terjedő adagnyi. Valami JavaScript-es okosság lesz a dologból szerintem, csak nincs most időm megírni, úgyhogy addig is türelmet kérek.

Kezdő --medy19, Tue, 24 Jun 2008 08:09:27 -0400 reply
Örülök, hogy rátaláltam erre a webhelyre, könnyen el tudok igazodni, de a hozzászólások az adsense-vel kapcsolatban megleptek, csalás az nem igazán jó ötlet. Aztán olyat is olvastam, hogy egy hete lépett be, és már rengeteg kattintása volt, én abszolut amatőr vagyok, de ezt nem hiszem el. Nekem olyan kérdésem lenne, azt szeretném megtudni, hol találhatnék olyan tárhelyet, ahol nem olyan bonyulult a feltöltés, az FTP feltöltést tulajdonképpen értem, de hiába töltöttem le a total commendert, képtelen vagyok eligazodni rajta, a kezdő lépéseket nem tudom, azt hogy hogyan kell elmenteni az oldalamat, hogy azt ott meg is találjam. Tudom, eléggé béna kérdés, ilyet nem láttam eddig. Ha kapok rá választ meg ha nem kapok is jó, mindenképpen sokszor jövök még. URL: http://mnmarcsi.blogspot.com

beszélgetés Erdélybe --bbcsillus, Tue, 24 Jun 2008 16:43:27 -0400 reply
Sziasztok,kérlek segítsetek,mit állítsak be,hogy Erdélybe tudjak telefonálni!a yahoo messengert,magyar,már beállítottuk,mégsem jön össze a kapcsolat,mindig azt jön elő,hogy sikertelen!kérem aki tud segítsen!!!!!!!!nagyon köszönöm előre is!aki tud segíteni írjon az email címemre csillus74@citromail.hu ra!

beszélgetés Erdélybe --bbcsillus, Tue, 24 Jun 2008 16:43:35 -0400 reply
Sziasztok,kérlek segítsetek,mit állítsak be,hogy Erdélybe tudjak telefonálni!a yahoo messengert,magyar,már beállítottuk,mégsem jön össze a kapcsolat,mindig azt jön elő,hogy sikertelen!kérem aki tud segítsen!!!!!!!!nagyon köszönöm előre is!aki tud segíteni írjon az email címemre csillus74@citromail.hu ra!

remény -- Thu, 25 Dec 2008 13:59:35 -0500 reply
légyszi küldjetek egy iwiw meghivot.Köszike acimem terek2010@freemail.hu

OldalGazda külföldre megy... -- Fri, 12 Jun 2009 11:12:59 -0400 reply
Kedves József!

Azt hiszem én is rossz helyen járok, de hirtelen csak Téged találtalak. Én egy hibát vettem észre a Google térképen, miszerint Budakalászon a Lenfonói HÉV-állomás közelében a Damjanich útról nyíló második utca Üröm irányában nem KERTÉSZ, hanem KERESZT utca. Bocsánat, hogy Neked írok, remélem tudod továbbítani az illetékeseknek. Köszönettel: K.Janka

Valami nem kerek -- Tue, 10 May 2011 03:24:38 -0400 reply
Sziasztok!

A kérdés az hogy több fiókos bejelentkezéskor átszeretnék jelentkezni a 2. fiókomba. Idáig ok. ..de amikor a gmailen kívül szeretném a 2 fiók dokumentumait és térképét használni visszaugrik az elsőként bejelentkezett fiókba. Így léphetek ki és léphetek be. de én szeretnék egyszerre 3 fiókot felváltva használni, mint fontos térképhelyek jelőlése adott fiókhoz és egyebek Így mi értelme a több fiókos rendszernek?

Nati

re:Valami nem kerek -- Tue, 10 May 2011 05:32:50 -0400 reply
Igen, ez az igazi kérdés. Mi az értelme a több fióknak?

... -- Tue, 10 May 2011 06:21:36 -0400 reply
Bár nem válasz a kérdésre (mi az értelme a több fióknak), de kezeled a fiókokat más-más böngészőből.

Keresem!! -- Thu, 15 Sep 2011 12:38:33 -0400 reply
Sziasztok! Keresem Jáhl Katalint!! Ha tudtok róla valamit, ismertek ilyen nevű nőt, akkor mindenképpen írjatok, mert nagyon fontos! Előre is köszönöm.

Keresem! -- Thu, 15 Sep 2011 12:40:51 -0400 reply
Én vagyok aki keresem Jáhl Katalint! Lemaradt az előbb az e-mail címem: sors.keze@citromail.hu


Google
 

A webni.innen.hu nyugdíjba vonult, hozzászólások letiltva.